dimecres, 23 de maig del 2012

Coc Ràpid


Ingredients (per a sis persones):
  • 4 ous
  • 400 g de sucre
  • 2 tasses de llet
  • 1 sobre de llet
  • la ratlladura d'una pell de llimona
  • una mica d'anís
  • una mica d'oli verge extra d'oliva arbequina

    Elaboració:
    Bateu les clares a punt de neu, afegiu-hi els rovells, torneu a batre aneu-hi afegint el sucre. Quan ho tingueu ben batut, afegiu-hi l'oli, la llet, i la ratlladura de llimona.
    Torneu-ho a batre afegiu-hi el llevat, la farina a poc a poc, treballant-ho bé, i poseu-ho en una plàtera al fons no gaire calent, perquè no es cremi. Quan gairebé estigui cuit, poseu-hi pel damunt una mica de sucre.

    CARLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada