Per a 4 persones
dificultat: fàcil
temps de preparació: 30 minuts
Ingredients:
12 almejas
12llangostins
1 rap de 1 kg
pebre
farina
oli de oliva
sal
1 litre de brou de peix
Per la picada:
50 g de ametlles
3 dens de alls
4 llesques de pa del dia abans
julivert
safrà al gust
sal
Pel sofregit:
1 ceba
la par blanca d'un porro
250 g de tomata
1 cullerada de farina
Amb una olla amb oli d'oliva calent,
daurem el pa per la picada, els alls pelats i les ametlles i
reservar. Sofregir amb el mateix oli la ceba i el porro tallats molt
petits.
Afegir el tomata fregit deixant-lo uns
minuts a foc lent i incorpora la farina barrejant-ho i afegir el brou
deixant que bulli 5 minuts.
Per la picada: posar el safrà amb una
pisca de sal i posar la resta dels ingredients {el pa, els alls i les
ametlles que hem reservat i el julivert picat}i desfer-lo amb una
mica de brou de peix.
Posar a escalfar la sopa i afegir la
picada.
Saltejar les cloïsses, els llagostins
i el rap per que perdin color però que no es passi.
Posar el peix en un plat fondo i afegir
una mica de julivert picat i servir la sopa al voltant ben calenta.
Blanca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada