dimecres, 23 de maig del 2012

Estofat de fesols blancs

- Per 4 persones
- Dificultat : Fàcil
-Temps de preparació: 25 minuts

  Ingredients :
-500g. de fesols blancs
-1 ceba
-150 grams de porc
-1got de vi blanc
-1 cabeça d'alls
-1 cullerada de farina
- pebre molt
- ratlladura de nou moscada
- julivert
- sal

1er pas:
    Pelar i picar la saba, l'all i julivert i talla el porc amb fines tires.
2on pas:
    Posar els fesols amb una cassola de tes i les fines tires de porc, també la ceba els alls, el julivert i el pebre. Es barreja tot amb foc viu, s'ha afegeix  el vi blanc i l'aigua. Repartir la farina i la nou moscada.
3er pas:
    Tapar i coure a foc lent, fins que redueixi.
     Servir calent.

                                    Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada