Ingredients:
• 50g de Nutella
• 100g de mantega pomada
• 100g de sucre
• 1 ou
• 40 avellanes senceres
Preparació:
Batre la mantega amb el sucre i la
Nutella fins aconseguir una crema. Afegir l’ou. Incorporar
la farina tamisada i barrejar fins a obtenir una massa
homogènia.
Embolicar la massa amb paper film formant un cilindre. Reservar a la nevera uns 30 minuts.
Tallar el cilindre en rodanxes i decorar cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxar una avellana a sobre de la Nutella.
Coure les galetes a 180º uns 10 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta i servir.
Embolicar la massa amb paper film formant un cilindre. Reservar a la nevera uns 30 minuts.
Tallar el cilindre en rodanxes i decorar cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxar una avellana a sobre de la Nutella.
Coure les galetes a 180º uns 10 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta i servir.
Samira
Haiat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada